Gifek    és  illusztrációk


Az oldal elején minden fontos információt megtalálsz az egyéni megrendelések menetével kapcsolatban, alább pedig láthatsz az eddigi munkáimba egy kis betekintést.

Jó nézelődést kívánok Neked, és ne feledd, ha információra van szükséged a kapcsolat fülre kattintva, vagy a lent található megrendelő lapot kitöltve bármikor elérsz!  


Illusztráció rendelés

  • Az illusztráció elkészítése közös ötleteléssel kezdődik, ezalatt minden részletet átbeszélünk, hogy a legpontosabb végeredmény születhessen.
  • Készítettem már portrékat, youtube és instagram profilra egységes látványt, és még teafiltereket is költők, írók arcképével. 
  •  Amennyiben portréillusztrációt szeretnél szükségem lesz jó minőségű képre/képekre a személyről/személyekről. A portréillusztrációk alapára 9000 forint, ami egy személyt foglal magába, ha többet szeretnél, az további 6000.-/fő. Az elkészült képet magas minőségben, digitális formában kapod meg, így ha nyomtatni szeretnéd olyan felületre és annyiszor megteheted ahányszor csak szeretnéd. 
  • Írj nekem itt lent a megrendelő lap segítségével, hogy egyeztessünk egyedi illusztrációddal kapcsolatban. Portréillusztráció esetén: a levélben tüntesd fel, hogy színeset, vagy vonalrajzot szeretnél. 

Gif rendelés 

  • A gif csomag elkészítése közös ötleteléssel kezdődik egy telefonos egyeztetés formájában, minden részletet átbeszélünk egy kis gifes tanácsadás keretein belül.
  •  A giphy.com regisztrációt én intézem - ennél fontos, hogy kell lennie saját domaines weboldaladnak és egy, a weboldalhoz tartozó e-mail címnek (valami@weboldalad.hu); enélkül nem engedélyezik majd a giphy profilod. 
  • A gif csomagok árai minden fent említett dolgot tartalmaznak, plusz egy 1 alkalmas módosítást a giphy.com oldalra feltöltést megelőzően. 
  • Írj nekem lent a megrendelő lap segítségével, hogy egyeztessünk egyedi gif csomagoddal kapcsolatban.


Megrendelő lap

Kérlek, add meg adataid és a lehető leghamarabb felveszem veled a kapcsolatot.